MUOVIMATOT

Muovimatot eli muovielementit

Conductio Oy:n muovielementeillä on FIS:n hyväksyntä. Muovielementit valmistetaan pakkasen kestävästä polypropeenista, joka alhaisen kitkakertoimensa ansiosta soveltuu hyvin mäkihyppyyn luisto-ominaisuuksiltaan. Elementeissä käytetään laadukkaita raaka-aineita sekä uusinta ja korkealaatuisinta UV-suoja-ainetta. Tuotteeseen käyttämämme raaka-aineen määrä per neliömetri on korkeampi, kuin muilla valmistajilla, joka tekee tuotteen kuituosasta tiheämmän. Yhdessä nämä tekijät mahdollistavat sen, että voimme antaa tuotteillemme markkinoiden pisimmän takuuajan.

Muovielementti koostuu kahdesta osasta: kuituosasta ja turvalevystä, Tuotantomenetelmämme puristaa turvalevyn ja kuituosan hydrauliprässillä suurella voimalla yhdeksi yhtenäiseksi elementiksi, eikä erillisiä turvalevyjä näin ollen tarvita. Tämä takaa, ettei elementistä pääse irtoamaan kuituja, ja se lisää tuotteen kestävyyttä. Kiinteä turvalevy tekee myös pinnasta tasaisemman sekä lisää hyppääjien turvallisuutta, kun erillisten turvalevyjen reunat eivät pääse työntymään kuitujen välistä ylös.

Muovielementti on mahdollista valmistaa neitseellisen raaka-aineen sijaan myös joko kokonaan tai osittain kierrätysmateriaaleista.

Olemme tuomassa markkinoille lähiaikoina täysin uudenlaisen muovielementin, joka on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaalista. Tämän uuden tuotteemme kitkakerroin ei muutu edes korkeissa lämpötiloissa ja siksi myös vettä tarvitaan vähemmän muovipinnoituksen kasteluun. Tämä tuote soveltuu mäkihyppyyn erinomaisesti, sillä tuote vastaa hyvin lumen ominaisuuksia.

Muovielementtejä voidaan valmistaa eri väreissä ja niistä voidaan valmistaa asiakkaan toiveiden mukaan mm. erilaisia kuvia, logoja ja tekstejä. Nämä valmistetaan suurina elementteinä tehtaalla tai vaihtoehtoisesti vasta asennusvaiheessa.